Sari la conținut
adi-szabo-antrenor-interimar-la-fc-brasov

FC Braşov a ajuns la patru meciuri consecutive fără gol marcat, după ce în runda cu numărul 15 a Ligii lui Mitică, au pierdut pe propriul teren cu scorul de 1-0, jocul cu Pandurii Târgu Jiu. În urma acestui eşec, tehnicianul Sorin Cârţu a demisionat de la conducerea tehnică a trupei de sub Tâmpa. Interimatul la echipă va fi asigurat de Adi Szabo cel care i-a condus pe Buga şi compania şi înainte de mandatul foarte scurt a lui Sorin Cârţu.
Cinci meciuri pentru Cârţu la Braşov. Sorin Cârţu a debutat la FC Braşov cu o victorie de răsunet în Giuleşti, unde stegarii s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa Rapidului. A urmat apoi dublul eşec cu Petrolul. Mai întâi găzarii au învins în campionat cu scorul de 1-0, iar apoi au eliminate Braşovul din Cupa României, după 2-0 pe Tineretului. În runda cu numărul 14, galben-negrii au suferit cea mai drastică înfrângere din acest campionat, 5-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Mandatul lui Sorin Cârţu la gruparea braşoveană s-a încheiat după ce Buga şi compania au pierdut şi jocul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0. „ai are rost să continui. Le-am cerut celor de la club să facă actele pentru încetarea colaborării. M-am săturat să pierdem jocuri ratând ocazii clare. Avem un lot subţire şi valoric şi numeric.Sunt unii care nu ar merita să joace darn u am pe cine să bag în locul lor. Nu vreau să-mi distrug viaţa. Fanii au contribuit la decizia mea. Nu este normal ca după ce am bătut în Giuleşti, să vină meciul de acasă cu Petrolul şi în minutul 50, la scorul de 0-0, şi după ce am avut foarte multe ocazii de a înscrie, fanii să strige demisia. La fiecare meci, indifferent că jucăm prost sau bine, fanii strigă demisia”, a spus Sorin Cârţu.
Revine Adi Szabo. După despărţirea de Sorin Cârţu, stegarii vor fi antrenaţi de Adrian Szabo, cel care este neînvins în Liga I pe banca galben-negrilor. Tehnicianul braşovean a condus ieri primul antrenament şi va sta pe banca tehnică a stegarilor la meciul din etapa a 16-a cu Gloria Bistriţa. „Am făcut hârtiile pentru rezilierea contractului lui Sorin Cârţu. Este decizia dânsului şi trebuie să o acceptăm. Timpul este foarte scurt până la meciul cu Bistriţa, aşa că Adi Szabo se va ocupa de pregătirea formaţiei pentru această partidă”, a declarat directorul general al galben-negrilor, Ioan Stamatopol.
Afectaţi de schimbare. Jucătorii braşoveni sunt afectaţi de schimbările dese de antrenori şi recunosc că şi ei au partea lor de vină. „Este normal să fim afectaţi. Nu este uşor să schimbi antrenorul în fiecare lună. Toţi suntem vinovaţi de situaţia în care se află echipa şi noi trebuie să ieşim din ea. Adi Szabo este un antrenor pe care îl cunoaştem, ştim ce vrea de la noi şi astfel această schimbare de antrenor va fi mai uşoară. Important este să strângem rândurile şi să scoatem un rezultat bun la Bistriţa”, a spus căpitanul braşovenilor, Cristi Ionescu.  

Comentarii

Ultimă oră