Sari la conținut
adio-american-idol-din-2016

Show-ul TV "American Idol" se va încheia în anul 2016, după difuzarea celui de-al 15-lea sezon, au anunţat luni reprezentanţii postului de televiziune Fox, citaţi de rollingstone.com.
      Prezentatorul Ryan Seacrest - singurul membru din echipa originală din 2002 care a fost menţinut de producători până în prezent - şi actualii membri ai juriului - Jennifer Lopez, Harry Connick Jr. şi Keith Urban - vor participa la ultimul sezon al acestui show TV, care va debuta în ianuarie 2016, potrivit mediafax.ro.

Postul de televiziune Fox a adăugat că această emisiune, concepută sub forma unui concurs de interpretare muzicală, care a lansat carierele unor artişti de renume precum Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Chris Daughtry şi Adam Lambert, va deveni "un eveniment de celebrare care se va întinde pe durata unui întreg sezon", în 2016, în plus faţă de sarcina obişnuită a juraţilor, ce constă în căutarea şi găsirea "superstarului suprem". Învingătorii de la emisiunea "American Idol" au câştigat împreună, după ce şi-au lansat carierele muzicale, 13 premii Grammy - din care şapte trofee au fost câştigate de Carrie Underwood. Cu toate acestea, emisiunea "American Idol" nu a mai descoperit niciun câştigător de Grammy în aproape un deceniu, scrie realitatea.net.




Comentarii

Ultimă oră