Sari la conținut
adrian-neag-la-mix-actual

“De mic îmi place să gătesc și să mănânc. Dar dacă i-aș fi spus mamei că vreau să mă fac bucătar, m-ar fi atârnat în cui și m-ar fi bătut cu ciocanul de șnițele!” - ne-a povestit Adrian Neag, la Mix Actual. Chef-ul și șeful de la Guerilla Cooking.

Păi da, că mama îl voia domn, adică șef! Bucătarul altor vremuri avea miros de ceapă prăjită și de tocâniță de cantină. Chef-ul de astăzi este un artist.


Se spune că nu trăim ca să mâncâm, mâncăm ca să trăim... Dar să mănànci bine rămâne una din marile bucurii ale vieții.

Iar prin ușa întredeschisă a unei bucătării vedem mult mai mult decât am putea crede. Bucătăria unui popor este o mărturie a civilizației lui.

Despre mâncare, ca măsură a bucuriei, așa, ca după Ziua Internațională a chef-ilor, serbată și pe la noi.

Despre bucătarii, puțin prețuiți cândva, astăzi vedete în emisiuni tv cu mare audiență.


“Să màncați bine!” - ne urează Adi Neag, chef-ul cu chef de viață și mâncare bună!

O emisiune...să te lingi pe degete!!!

https://m.youtube.com/watch?v=73DRzjf8ZFY

Comentarii

Ultimă oră