Sari la conținut
adrian-vestea-la-mix-actual-25072018

Jumătatea de mandat de președinte la Consiliul Județean Brașov îl găsește pe Adrian Veștea cu banii de aeroport în vistierie și cu lucrările în linie dreaptă, dar și cu 90 milioane de lei de la Guvern lipsă la bugetul acestui an.

Lipsă care afectează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar și finalizarea modernizării Spitalului Clinic de Urgență din Brașov, după ce Maternitatea și Spitalul Clinic de copii au căpătat chipuri și dotări de invidiat. Adversarii politici spun: management defectuos și invocă salariile uriașe ale angajaților CJ.

Adrian Veștea răspunde că tot Guvernul a amorsat această situație și că, până la urmă, și-a pus oamenii la treabă și că asta se vede.

“ Dacă Guvernul nu ne ajută, măcar să nu ne pună bețe în roate” -spune ambițiosul președinte care ne asigură că, vor sau nu să creadă unii sau alții în el ( parcă e mai bună puțină neîncredere decât un optimism prea debordant,nu?), va duce la bun și apropiat ( 2020!) sfârșit aeroportul care va fi peste cele din Mureș și Sibiu, atât în ceea ce privește mărimea dar și eficiența și nu în ultimul rând design-ul ( Dorin Ștefan, arhitectul râșnovean cu un portofoliu vestit în toată lumea- universul complotează!- vine să pună umărul la proiect!).


Într-o lume în care politicienii vorbesc prea mult și fac prea puțin, Veștea a ales să tacă și să facă. Așa că își vede de treabă, optimist totuși, că alte construcții politice nou ițite sub soare nu-i amenință nici pe liberali și nici proiectele. Iar cu Primăria Brașov? Că tot se lansează, periodic zvonuri? Că tot se mai vâră bățul prin gard? Numai de bine și de colaborare!

Adrian Veștea, la Mix Actual. Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră