Sari la conținut
afacere-de-milioane-cu-prepelite

Se poate câştiga ca în străinătate şi în România! Ne demonstrează acest lucru un braşovean din Hărman, care are o afacere profitabilă cu prepeliţe.
Practic la microferma pe care o deţine se ocupă de tot ce presupune acest business: creşte zburătoarele pentru producţia de ouă şi carne, în condiţii de maximă igienă, doar cu hrană naturală fără hormoni de creştere, şi oferă consultanţă tehnică şi de afaceri începătorilor în domeniu. Bărbatul a renunţat la vânzări în IT şi spune că munca pe care o depune acum îi aduce venituri frumoase.
Se ocupă de prepeliţe de mai bine de 4 ani, când s-a decis să consume mult mai multe alimente bio. Braşoveanul Mi-Odin Mureşan are la Hărman o microfermă cu absolut tot ce este nevoie pentru a putea creşte prepeliţe în condiţii extraordinare: vorbim în primul rând de igienă strictă. Omul spune că  nu lucrează industrial şi nici nu vrea să obţină în mod artificial producţii-record. Deci, în alimentaţia păsărilor nu sunt folosiţi hormoni de creştere forţată şi nu se face rabat nici de la calitatea furajelor utilizate. De asemenea, nu sunt folosite furaje care să conţină materii prime interzise sau la limita legii, precum făina de peşte, făina de oase şi de resturi animale, doar pentru a micşora costurile de producţie sacrificând calitatea.
La ora actuală la microferma din Hărman sunt găzduite peste 3 000 de prepeliţe. Munca depusă pentru zburătoare este multă, dar merită efortul, spune omul. “Ziua de muncă începe printr-o igienizare a fermei. Apoi hrănim păsările, le facem furajare proprie, naturală. Lucrăm cu nutriţionist specializat în nutriţie animală şi facem mâncare premium pentru prepeliţe. Apoi ne onorăm comenzile, care la ora actuală sunt foarte multe” a spus  Mi-Odin Mureşan, crescător prepeliţe. De când a început  activitatea braşoveanul a reuşit  să livreze ouă, care să fie produse cu cel mult patru zile în urmă în momentul livrării. Este un record al prospeţimii cu care ne mândrim, spune  crescătorul. Cei care vor să crească prepeliţe atunci trebuie să ştie că au găsit omul potrivit. El oferă consultanţă în tot ceea ce înseamnă afacerea cu prepeliţe, care merge…de milioane.


Comentarii

Ultimă oră