Sari la conținut

AFI Brașov invită toți brașovenii joi, 22 Aprilie, de Ziua Pământului la o acțiune de curățenie a muntelui Tâmpa

afi-brasov-invita-toti-brasovenii-joi-22-aprilie-de-ziua-pamantului-la-o-actiune-de-curatenie-a-muntelui-tampa

AFI Brașov invită toți brașovenii joi, 22 Aprilie, de Ziua Pământului la o acțiune de curățenie a muntelui Tâmpa.

Organizatorii evenimentului doresc să dea startul unei tradiții, alături de brașoveni, aceea de a ecologiza Tâmpa în fiecare an, pe data de 22 aprilie.


Brașovenii sunt invitați să se alăture echipei AFI Brașov, care pune la dispoziție toate cele necesare, kitr-uri cu măști, mănuși de unică folosință, saci de gunoi, apă, coordonare pe trasee cu grade diferite de dificultate și colectarea gunoiului.

Punctul de întâlnire este la Turnul Artelor (fostul Olarilor) de pe Aleea de sub Tâmpa de la ora 10.00 pentru a oferi voluntarilor kit urile necesare și instrucțiuni despre trasee.

"Pentru că #afibrașovean înseamnă să iubești Tâmpa, începând de anul acesta ne dorim să dăm start unei tradiții alături de brașoveni. Ne mândrim cu cea mai faină terasă din Brașov cu view spre Tâmpa, ne dorim să ne mândrim și cu faptul că avem grijă de acest simbol al comunității brașovene. Este o acțiune de conștientizare asupra atenției pe care ar trebui să o arătăm planetei noastre și naturii din jurul nostru, zi de zi pentru că ne găzduiește și ne dă dreptul la viață. Oricine dorește să participle la această activitate este bine venit în echipa noastră. Pentru a curăța o arie cât mai largă, ne dorim să cooptăm și cât mai mulți voluntari din Brașov. Astfel vom reuși să ne îndeplinim misiunea de igienizare a Tâmpei pe cât mai multe trasee." a precizat Anemona Hermeneanu Marketing Manager.

Comentarii

Ultimă oră