Sari la conținut

Află cât costă să închiriezi o cabană pentru Revelion 2016!

afla-cat-costa-sa-inchiriezi-o-cabana-pentru-revelion-2016

Dacă visul tău este să îți petreci Revelionul undeva la munte, departe de agitația urbană și de forfota specifică acelei perioade, atunci ai mare noroc, pentru că în România există destule locuri minunate unde poti face trecerea între ani. Dacă v-ați adunat mai multe persoane și vreți să închiriați o cabană împreună, nu duceți lipsă de opțiuni. Prețurile diferă în funcție de regiune, dar nu foarte mult, după cum vei vedea mai jos.

Zona Valea Prahovei

După cum îți poți imagina, Valea Prahovei este una dintre cele mai căutate zone pentru Revelion și turism in general. Este foarte greu în momentul de față să gasești o cazare convenabilă, având în vedere că majoritatea cabanelor au toate camerele rezervate deja. Opțiunile de cabane rămase pentru Revelion 2016 pot fi destul de piperate ca preț, însă sigur poți găsi și ceva convenabil, mai ales că atunci cand închiriezi tot spațiul apar si reduceri.

De exemplu, o cabana în Valea Doftanei, cu o capacitate de 10 adulți si 2 copii, închiriată integral, poate ajunge si la 1000/RON pe noapte, pe o perioadă de minimum 2 nopți. Dacă mergeți 10 persoane, înseamnă 100 RON/noapte, ceea ce de fapt nu este mult.

Depinde, însă, și de pretențiile tale atunci când vine vorba de preț. Se pot găsi și cabane la prețuri mai mici, cu aceeași capacitate. De exemplu, această cabană în Azuga are un cost mult mai scăzut pentru închiriere integrală: 400 RON/noapte. Desigur că nu ai condiții identice, dar contează mult ce îți dorești de la acest concediu.

Poți găsi și ceva cu 350/RON pe noapte, de exemplu, la această cabană din Bușteni, cu o capacitate de 12 adulți.

Dacă vrei să închiriezi o cabana in Valea Prahovei, te sfătuim să o faci cât mai repede, pentru că riști să nu mai găsești nimic liber dacă amâni rezervarea.

Zona Munții Piatra Craiului

Cum ne îndepartăm puțin de Valea Prahovei, cum prețurile la cazare încep să mai scadă. În zona Munții Piatra Craiului poți găsi cabane de închiriat integral la prețuri foarte accesibile, ideale pentru a petrece Revelionul. Iată doar câteva exemple:

- cabană în Poiana Mărului: 300 RON/noapte, cu o capacitate de 7 adulți;

- cabană în Plaiul Foii : 400 RON/noapte, cu o capacitate de 8 persoane sau 1300 RON/noapte, cu o capacitate de 26 de locuri; Continuarea pe divahair.ro.

Comentarii

Ultimă oră