Sari la conținut

Agapă țărănească în curtea Bisericii Sfântul Nicolae din Schei

agapa-taraneasca-in-curtea-bisericii-ssanul-nicolae-din-schei

Agapă țărănească în curtea Bisericii Sf. Nicolae: brașovenii pot degusta produse 100% naturale de la producători locali din toată țara!

Plăcinte savuroase, brânzeturi și preparate din carne făcute în ogradă, fructe și legume, băuturi răcoritoare cu ingrediente românești, vin aromat de Vrancea, produse cosmetice naturale, meșteri care lucrează cu lemn, lut, cu materiale naturale și creatori de cusături românești.


   Toate vor putea fi găsite astăzi, 7 iulie 2018, de la ora 12.00, în curtea Bisericii Sfântul Nicolae.

Cei mici, însă și cei mari, vor putea învăța cum să facă traforaj, cum să împletească, să coasă, să picteze, însă și să aibă grijă de sănătatea lor, căci vor fi și câteva demonstrații de exerciții fizice și sport. Totodată, vor avea loc dezbateri și seminarii pentru cei interesați de permacultură, de viața la sat și de cum să trăiești ca pe uliță în miezul orașului.

Cel mai important moment din acest eveniment va fi lansarea unui brand de produse 100% românești, care se vor reuni sub eticheta Mallțărănesc!

„Lansăm o provocare pentru consumatorii și producătorii români, căci ne dorim să punem în mișcare prima inițiativă românească de tipul open-brand, menită să adune laolaltă sute de gospodari și meșteșugari autohtoni. Primele produse marca Mallțărănesc vor putea fi degustate și apreciate pe 7 iulie 2018, în cadrul acestei agape deosebite!“, au explicat organizatorii.

„Vă anunțăm cu mult entuziasm că un nou eveniment marca Adoptă un țăran va colora Brașovul, de această dată curtea Bisericii Sfântul Nicolae. Suntem mai mult decât nerăbdători să ne reîntâlnim cu toți pasionații de hrană naturală, produsă direct în ogradă, dar mai ales cu susținătorii și iubitorii de tradiție și autenticitate, ROMÂNEASCĂ!“ - așa sună invitația lansată brașovenilor de Asociația Adoptă un țăran.

Intrarea la eveniment este gratuită, dar participanții sunt invitați să viziteze Muzeul Prima Școală Românească, unul dintre scopurile evenimentului fiind susținerea acestei instituții culturale.

Evenimentul este organizat de Asociația Adoptă un țăran, la inițiativa Creștem România Împreună.

Comentarii

Ultimă oră