Sari la conținut
aglomeratie-pe-plajele-de-nudisti-

Cei care nu suportă absolut nici o bucăţică de „textilă” pe piele, atunci când merg la plajă, nu prea au multe locuri în care să aleagă să stea la soare.Aşa că plajele pentru nudişti sunt extrem de aglomerate.

Turişti de toate vârstele şi „dimensiunile” stau complet goi ca să se bronzeze, adoptând cele mai ciudate poziţii, în speranţa că soarele îi va „prinde” peste tot. Şi în weekendul trecut, abia aveai loc să arunci un ac pe plaje, în special pe cele destinate nudiştilor. Doritorii au la dispoziţie următoarele opţiuni:

   Plaja Eforie Nord. Există loc special pentru nudism, cu o veche tradiţie. Unii aleg şi bucata de plajă dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, doar că în ultimii ani au apărut aici mai multe construcţii şi nu mai există intimitate.

Plaja Costineşti. Nudiştii se adună în Golful Francezului. Plaja nu este foarte mare, iar accesul se face pe un drum de ţară.

2 Mai şi Vama Veche. La marginile plajelor sunt mulţi nudişti. Turiştii care vin aici sunt cunoscuţi ca fiind, în general, lipsiţi de prejudecăţi

Comentarii

Ultimă oră