Sari la conținut

Ai grijă când vorbeşti cu ei! Care sunt cele mai mincinoase zodii?

ai-grija-cand-vorbesti-cu-ei-care-sunt-cele-mai-mincinoase-zodii

Nu există om care să nu fi minţit măcar o dată în viaţă. Unii oameni mint mai mult, alţii mai puţin, iar asta depinde de fiecare în parte. Cu toate acestea sunt destul de mulţi oameni care preferă să audă un adevăr dureros, decât să fie minţiţi, iar sinceritatea este de cele mai multe ori, o calitate. Perioada în care suntem născuţi influenţează caracterul fiecărui individ în parte. Există anumite zodii care mint mai mult decât altele, pentru că au o personalitate mai aventuroasă. Iată care sunt cele mai mincinoase zodii potrivit site-ului yve.ro

Taur : În topul mincinoșilor, primul loc îl dețin Taurii. Se uită în ochii tăi și mint în așa fel încât ajung să își creadă propriile minciuni. Insistă asupra unor aspecte care nu sunt adevărate, doar cu scopul de a ieși în evidență. Să nu crezi prima impresie care ți-o lasă Taurii, cu timpul vei descoperi că nu e totul roz despre ei. Te pot surprinde oricând cu o situație care ți-au ascuns-o. Să nu te mire faptul că după ce îți spune că te iubește, îți mărturisește că e îndrăgostit în secret de altcineva.
Gemeni : Gemenii își mint mai ales prietenii. De dragul de a evita un conflict, îți vor spune că sunt acasă și nu au timp să se întâlnească cu tine, iar mai apoi îi vezi în oraș. Deși mint mult o fac prost. Îți dai seama când un nativ Gemeni minte după expresia feței. Schițează un zâmbet nerușinat în colțul gurii, încep să vorbească și evită se te privească.

Scorpion : Oricât de mult ai încerca să îi demonstrezi unui Scorpion că minte, nu vei reuși. Spun minciuni elegante, care sună bine și care pot fi luate drept lecții de viață. În realitate sunt lipsite de sens. Se victimizează mereu pentru a lăsa impresia că minciunile spuse au o cauză nobilă. Află continuarea pe antenastars.ro .

Comentarii

Ultimă oră