Sari la conținut

Airport Xpress: Fiecare călătorie are povestea ei, iar noi suntem bucuroși să fim parte din ea!

airport-xpress-fiecare-calatorie-are-povestea-ei-iar-noi-suntem-bucurosi-sa-fim-parte-din-ea

Airport Xpress este o agenție de bilete și rezervări care s-a născut din ideea de a cuprinde într-un singur loc trasee care leagă orașele importante din țară cu aeroportul Henri Coandă-Otopeni, astfel încât pasagerii să găsească cea mai convenabilă cursă pentru călătoria lor.

Misiunea Airport Xpress este aceea de a facilita transferul pasagerilor către și dinspre Aeroportul Henri Coandă-Otopeni oferind servicii de transport complete, personalizate și adaptate nevoilor fiecărei persoane.

Pentru a deservi acest deziderat Airport Xpress pune în serviciul clienţilor săi cei aproximativ 6 de ani de experienţă şi perfecţionare continuă și a ales cei mai buni operatori de transport din zonele: Dobrogea (Mangalia, Constanța, Medgidia, Cernavodă, Tulcea și localitățile limitrofe), Oltenia (Craiova, Tg. Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Pitești și toate localitățile operate de transportator), Ardeal (Sibiu, Făgăraș, Brașov,Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc și toate localitățile operate de transportator) și Moldova (Brăila, Galați, Tecuci, Focsani, Bârlad, Onești).

Printre serviciile de care puteți beneficia se numără:

Transfer către Aeroportul Henri Coandă-Otopeni din Craiova, Constanta, Sibiu, Brașov și zona Moldovei în regim economic;
Transferuri private;
Închirieri auto cu sofer;
Bilete de avion.

Toate serviciile oferite de companie sunt servicii premium care demonstrează că și în România există servicii de calitate la prețuri decente.

Mai mult decât atât în cazul întârzierilor anunțate în ultimul moment, agentul va găsi soluții pentru a transfera biletul pe următoarea cursă disponibilă, astfel încât pasagerii să nu mai piardă timp căutând soluții alternative.

Prin utilizarea serviciilor de transport aeroport, pasagerii beneficiază de suportul și atenția necesară pentru a avea o călătorie confortabilă evitând astfel riscul de întârziere la îmbarcarea în aeronavă.


Beneficii pentru clienți

Toți clienții Airport Xpress vor beneficia de reducerea timpului de așteptare în aeroport, soluționarea solicitărilor într-un timp foarte scurt, asistență telefonică permanentă 24/7, găsirea celor mai rapide și eficiente soluții, transport cu flotă premium la tarife economice, șoferi profesioniști cu experiență în transport persoane și un sistem de rezervare online ușor de utilizat.

Numerele de telefon, disponibile non stop sunt 0799.777.444 și 0732.777.444.


Deoarece de multe ori rețelele de telefonie au probleme, ideal ar fi ca cei interesați să trimită mesaj pe whats app cu poza biletului de avion, număr de telefon activ în România, inclusiv prefixul de țară, ruta pe care va călători și adresa de îmbarcare/debarcare. Vor primi tot prin mesaj whats app voucher-ul de călatorie cu toate datale necesare.

Mai multe informații și rezervări: https://airportxpress.ro/

sau https://www.facebook.com/AirportXpressTransportOtopeni/

Comentarii

Ultimă oră