Sari la conținut

AJOFM Braşov recrutează până pe 1 martie lucrători agricoli pentru Spania

ajofm-brasov-recruteaza-pana-pe-1-martie-lucratori-agricoli-pentru-spania

Sunt căutate 600 de femei şi 150 de cupluri, dar recrutările se fac din toată ţara!

900 de locuri de muncă în domeniul agricol sunt oferite de o firmă din Spania, pentru muncitori din România, prin reţeaua EURES. Joburile sunt pentru recoltarea fructelor: căpşune, zmeură, mure şi afine.


  Angajatorul spaniol încheie contracte pentru 3, 6 sau 9 luni, începând din 1 martie 2020 şi sunt căutate 600 de femei şi 150 de cupluri.


  Vârsta candidaților trebuie să fie cuprinsă între 18 şi 50 de ani, iar cei interesaţi trebuie să aibă experienţă în agricultură şi să fie capabili să recolteze fructele la temperaturi ridicate, din sere.

Nu este necesară cunoaşterea unei limbi străine.


  Se va lucra câte 6 ore şi jumătate pe zi, cu pauză de masă o jumătate de oră.


   Salariul este de 42,90 euro/zi brut (net 39,33 euro/zi) şi se plăteşte pe card. La sfârşitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro cenţi/zi (persoane noi) şi la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenţi/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.
Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilităţile (electricitate, apa, gunoi şi butelie) 1,73 euro/zi.


  Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract, se va reţine din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.


  Cei interesaţi trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.


     Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 martie 2020.

Comentarii

Ultimă oră