Sari la conținut

Al doilea meci, a doua victorie pentru Olimpia CSU Braşov

al-doilea-meci-a-doua-victorie-pentru-

Olimpia CSU Braşov are parte de un debut de sezon fantastic. Echipa pregătită de Dan Calancea a reuşit a doua victorie consecutivă. "Olimpicele" au trecut şi în retur de Universitatea Cluj-Napoca, scor 75-62, asta după ce şi în tur câştigaseră cu 86-72.

Începutul de meci a fost perfect pentru braşovence, care au pus rapid câteva puncte avans, iar după primul sfert conduceau cu 20-15. Şarjele ofensive au continuat până la pauza mare şi după ce şi-a trecut în cont şi sfertul secund (23-17), Olimpia avea un avans de 11 puncte. Astfel, calificarea în sferturile de finală ale Cupei nu mai reprezenta decât o simplă formalitate. Până la final, formaţia lui Dan Calancea a câştigat şi sfertul trei (14-8), iar în ultima parte tehnicianul Braşovului şi-a permis să introducă pe teren şi junioarele.

La Cluj, Dan Calancea a oferit minute tuturor baschetbalistelor şi un aspect interesant este că toate au reuşit să marcheze, cu excepţia Anei Ferariu. Diferenţa s-a făcut la aruncările de 3 puncte, acolo unde raportul a fost de 7-1 în favoarea "olimpicelor", dar şi la linia de libere, 18-7.

Cea mai bună marcatoare a Olimpiei a fost coordonatoarea Janae Sharpe, 19 de puncte, iar Carla Bartee a terminat în double-double.

Universitatea Cluj-Napoca - Olimpia CSU Braşov 62 - 75 (15-20, 17-23, 8-14, 22-18)

Marcatoare Braşov: Janae Sharpe 19 (4x3), Biljana Pesovic 17 (1x3), Dora Ardelean 6, Gabriela Irimia 8, Dara Kovacevic 6, Jelena Mitic 3, Ruxandra Chiş 2, Andra Haas 3, Carla Bartee 15 (2x3). Antrenor: Dan Calancea.

Comentarii

Ultimă oră