Alearga si tu! S-a dat oficial startul celei de-a  6-a editii  "Brasov Heroes ".  Cursa cu obstacole a comunitatii - va avea loc in zona lacului Noua, pe 2 iunie. In acest an sunt  inscrise 11 proiecte  ale organizatiilor   non-guvernamentale si grupurilor  de initiativa din Brasov care strang fonduri pentru a participa activ la viata comunitătii din care fac parte. Alergatorii trebuie sa parcurga un traseu cu obstacole prestabilite.
 

Evenimentul Braşov Heroes, organizat de Fundaţia Comunitară Braşov şi primărie, este unul de strângere de fonduri, prin înscrierea la competiție și parcurgerea unui traseu cu obstacole prestabilite, în alergare. Obiectivul principal pe care şi-l propune manifestarea este de sensibilizare a comunităţii braşovene.

La cursă pot participa: un concurent, o echipă formată din 3-5 persoane sau o familie formată din minimum un părinte şi un copil. În momentul înscrierii, participanţii pot alege cauza către care să direcţioneze donaţia lor, în funcţie de povestea cu care se identifică. Cele 11 proiecte înscrise în acest an reprezintă cauze multiple.  Alergătorii care se înscriu până în 23 aprilie, beneficiază de cea mai mică taxă de înscriere, 60 de lei pentru cursa de familie, 70 lei pentru cursa scurtă, 80 de lei pentru cursa lungă. Organizatorii se așteaptă ca la acestă ediție să aibă alături peste 2.000 de donatori şi alergători, pentru a strânge un fond de finanțări de peste 100.000 lei.