Sari la conținut

Alergătorii Semimaratonului Brașov pot sprijini micuții îngrijiți de HOSPICE

alergatorii-semimaratonului-brasov-pot-sprijini-micutii-ingrijiti-de-hospice

Pasionații de alergare pot participa la Semimaratonul Brașovului - Intersport ca fundraiseri pentru HOSPICE Casa Speranței, pentru a deschide ușa Camerei de Joacă de la Centrul din Brașov al organizației, câtor mai mulți copii diagnosticați cu boli incurabile.
Cei care doresc să participe la Semimaratonul Brașovului - Intersport din 4 aprilie 2015 și să contribuie la acoperirea costurilor activităților din Camera de Joacă HOSPICE, trebuie să acceseze link-ul: http://semimaraton.ro/2015/cauzele/.
Primii 50 de alergători care reușesc să strângă câte 500 lei, beneficiază de înscrierea gratu­ită la concurs. Semimaratonul Brașovului – Intersport a ajuns la a patra ediție și cuprinde trei probe, semimaraton – pe un traseu de 21 de km, cros - pe o distanță de 10 km și cursa populară – având o lungime de 4 km (detalii despre concurs, pe www.semimaraton.ro).
Cauza HOSPICE a fost susținută și anul trecut de Aso­cia­ția Cetatea Brașovului și platforma Galantom, iar în urma semimaratonului, fun­dația a primit trei HOSmașini care sunt folosite de echipele medicale pentru a ajunge la bolnavii care au nevoie de îngrijire la domiciliu.

Comentarii

Ultimă oră