Sari la conținut

Alexandra Stan rupe tăcerea! Vezi ce mesaj a transmis!

alexandra-stan-rupe-tacerea-vezi-ce-mesaj-a-transmis

Alexandra Stan rupe tăcerea

Alexandra Stan rupe tăcerea după o perioadă destul de lungă în care nu a mai ieşit în public şi nu a mai făcut niciun fel de declaraţie. Artista a transmis presei un mesaj prin intermediul căruia vrea să clarifice câteva aspecte cu privire la viaţa sa personală, dar şi profesională.

„Primul şi cel mai important este că incidentul pe care îl cunoaşteţi se află în cercetarea organelor de anchetă. Dumnezeu iartă, eu am depus o plângere penală. Şi nu am de gând să o retrag, indiferent ce va susţine Marcel Prodan. (...) Doresc foarte mult să clarific şi alte câteva lucruri care mă privesc. Începând din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum şi nici nu m-am gândit la aşa ceva”, se arată în mesajul transmis redacţiei gândul de Alexandra Stan.

MESAJUL INTEGRAL AL ALEXANDREI STAN

Dragi prieteni şi iubitori de muzică,

Vă trimit aceste rînduri după o tăcere cam lungă, dar extrem de necesară într-o perioadă dificilă pentru mine. Mulţimea de ştiri neadevărate, de informaţii calomnioase precum şi zvonurile vehiculate în unele publicaţii mă obligă să spun stop şi să vă trimit aceste clarificări. Începând de astăzi, am decis să vorbesc în numele meu şi să vă anunţ lucrurile importante care ar putea să vă intereseze.

Primul şi cel mai important este că incidentul pe care îl cunoaşteţi se află în cercetarea organelor de anchetă. Dumnezeu iartă, eu am depus o plângere penală. Şi nu am de gînd să o retrag, indiferent ce va susţine Marcel Prodan. Ştirile care au vehiculat altceva ţin de greşeli de documentare sau chiar de o încercare de a minimaliza gravitatea faptei.

Doresc foarte mult să clarific şi alte câteva lucruri care mă privesc. Începând din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum şi nici nu m-am gândit la aşa ceva. Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine să angajeze asemenea participări şi cine să mă reprezinte câtă vreme relaţia mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor în drept? Pe unele site-uri şi reţele de socializare se fac tot felul de declaraţii în numele meu. Vă  asigur că nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăţi. Şi nici nu fac afirmaţii calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spaţiul virtual, de ziare şi de reviste, din ţară sau din străinătate. De aceea, atunci cînd aveţi nevoie de o noutate sau de o clarificare, vă rog să mă contactaţi. În momentul în care voi avea un ofiţer de presă, un manager, un grup care să mă ajute în comunicarea cu voi, veţi afla cu siguranţă numele acestor persoane. Dar tot de la mine!

Incidentul cunoscut şi perioada grea care a urmat m-au pus serios pe gânduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe şi cum acţionez? La aceste întrebări am răspuns într-un singur fel. Este mai bine să previi decît să te aperi sau să ataci. Acest adevăr m-a determinat să mă implic şi într-o campanie socială. Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare şi în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante.

Vă mulţumesc mult şi le mulţumesc în mod special celor care m-au susţinut de departe şi au avut încredere în mine.

Cu drag,

Alexandra Stan

SURSA: gandul.info

Comentarii

Ultimă oră