Sari la conținut

Altă amânare a licitației pentru autostrada Comarnic-Braşov

alta-amanare-a-licitatiei-pentru-autostrada-comarnicbrasov

Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a prelungit din nou termenul până la care trebuie depuse ofertele pentru licitaţia pentru autostrada Comarnic-Braşov (58 km), anunță Gândul. Noul termen este 27 februarie. Decizia vine la doar o săptămână după ce compania anunţase o altă prelungire a termenului, cu aproape două săptămâni, termenul fixat atunci fiind data de 11 februarie.
În motivarea celei mai recente prelungiri a perioadei, CNADNR invocă timpul prea scurt pentru a răspunde la toate solicitările de clarificări pe care le-a primit.
„Autoritatea contractantă prelungeşte perioada pentru elaborarea ofertelor, în conformitate cu prevederile art 72 din OUG 34/2006 cu modificările şi completările ulterioare, deoarece nu are posibilitatea de a transmite răspunsurile la solicitările de clarificări în termenul limită stabilit”, se arată în anunţul CNADNR. La începutul anului, premierul Victor Ponta a cerut găsirea unei soluţii în instanţă pentru reluarea licitaţiei autostrăzii Comarnic-Braşov.

Comentarii

Ultimă oră