Sari la conținut

Pasaje şi parcări subterane, biserici şi grădiniţe, Stadion municipal sunt alte câteva promisiuni neonorate ale primarului George Scripcaru.

Acum patru ani, George Scripcaru le promitea braşovenilor că  vor avea un al doilea stadion ca dotări din ţară, după National Arena,  în locul fostului Municipal.

Proiectul noului stadion municipal a fost anunţat cu surle şi  trâmbiţe de autorităţi încă din martie 2008, dar singurul lucru concret a  fost demolarea vechii arene. Autorităţile şi constructorul promiseseră,  iniţial, că viitorul stadionul, ce va lua locul Municipalului, va fi  gata în toamna lui 2010, însă, în 2009 demolarea vechii baze s-a  încheiat, iar de atunci terenul a rămas pârloagă.

O altă promisiune a edilului şef, care a rămas până în ziua de  astăzi doar un vis pentru braşoveni, este o parcare subterană în Centrul  Civic. Pentru aceasta nu s-a întocmit nici măcar un studiu. Un alt  proiect al lui George Scripcaru legat de Centrul Civic viza amenajarea  unui mall cultural cu săli de expoziţii şi de spectacole, însă şi acesta  a fost trecut pe linia moartă, fără a mai fi adus în discuţie în  ultimii patru ani.

De asemenea, edilul promitea în 2008 realizarea unor pasaje subterane  pietonale în zona intersecţiei Calea Bucureşti – Saturn – Poienelor,  dar şi pe sub calea ferată, spre cimitirul de la Micşunica, dar niciunul  dintre aceste nu a fost construit. „Primarul mai promitea şi realizarea  unui complex format din creşă şi grădiniţă şi bază sportivă lângă  Şcoala Generală nr. 4 din Răcădău şi extinderea Grădiniţei nr.66.  Niciunul dintre aceste proiecte nu s-a materializat“, a explicat consilierul local liberal, Adrian  Atomei. Nu în ultimul rând, primarul le-a promis o biserică enoriaşilor  de pe strada Carpaţilor, însă, locul de închinăciune din zona Metrom a  fost amenajat până acum doar cu sprijinul credincioşilor.

Citeste si

Promisiunile fantasmagorice ale lui Scripcaru

Promisiunile neonorate ale lui Scripcaru

Comentarii

Ultimă oră