Sari la conținut
am-continuat-sa-lupt-

De când am ales să candidez ca independent, am primit oferte de ”colaborare” de la majoritatea partidelor politice. Știu cu ce preț vin ele și cât de greu este să le refuzi. Cu toate acestea, am continuat să lupt pentru ceea ce cred, alături de brașoveni, pentru brașoveni și am rămas independent. Cred cu tărie că mutarea deciziei de la reprezentanții partidelor la cetățenii din cartiere este soluția pentru oprirea hoției și pentru eficientizarea activitații Primăriei. Cred în proiectul ,,Primarii cartierelor”.(www.staicuflorian.ro)

Vreau ca reprezentanții locuitorilor cartierelor brașovene să participe direct la toate ședințele din Primărie și să dispună de toate instrumentele pe care le are primarul municipiului. Nimeni nu știe mai bine ca aceștia ce trebuie făcut pentru oraș.

Jocurile politice de la acest final de săptămână mi-au demonstrat că am ales corect și că toți politicienii, indiferent de culoarea cu care se asortează, au un element comun: uită azi ce au promis ieri. Știu cât de greu este să câștigi încrederea oamenilor și mă întristează că politicienii sunt atât de aroganți încât să-și imagineaze că această încredere nu se poate pierde.

Comentarii

Ultimă oră