Sari la conținut
amenzi-de-peste-240000-de-lei-ale-jandarmilor

Jandarmii braşovenii au aplicat amenzi de peste 240.000 de lei în perioada ianuarie şi februarie. Cadrele instituției au executat peste 1.000 de patrule în staţiunile din judeţ, pe pârtii şi pe trasee turistice, dar şi în localităţi, pentru menţinerea ordinii publice.

În cadrul acţiunilor jandarmii din cadrul IJJ Braşov au constatat cinci infracţiuni (de furt, silvice și de ultraj contra bunurilor moravuri), iar în cadrul patrulelor mixte – 10 infracțiuni.

De asemenea, au aplicat 208 amenzi cu valoare de aproape 153.000 de lei.

Ca în fiecare lună, s-au asigurat şi măsuri de ordine interioară în toate sălile de judecată aferente celor şase instanțe. Jandarmii au asigurat paza şi la 113 transporturi de produse cu caracter special constând în materii explozive și armament-muniţie, precum şi la 16 transporturi de valori în beneficiul Trezoreriei Braşov.

La rândul lor, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Braşov au executat 68 de misiuni de asigurare a ordinii publice, cu ocazia unor manifestări sportive, artistice, de protest , dar şi pentru protecţie antiteroristă.

De asemenea, au desfăşurat 84 de misiuni de menţinere a ordinii publice, fiind organizate patrule atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Jandarmii de la Gruparea Mobilă au pus în aplicare patru mandate de aducere.

Comentarii

Ultimă oră