Amenzi uriașe date de reprezentanții ai Inspectoratului Teritorial de Muncă din Brașov angajatoriilor care nu au respectat prevederiile legale. In urma controalelor efectuate de inspectorii de muncă în luna martie, au fost date sancțiuni in valoare de peste 700 de mii de lei.
Inspectorii de muncă au depistat 44 de persoane care desfășurau muncă nedeclarată. In acest caz, 16 angajatori au fost sanctionați cu amenzi în valoare de 600.000 de lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor care se referă la completarea si transmiterea datelor în REVISAL au fost sancţionați trei patroni cu amenda în valoare de 6.000 de  lei si au fost date doua avertismente.

Pentru celelalte nereguli descoperite în domeniul relațiilor de muncă, s-au dat sancțiuni în valoare de peste 100.000 de lei.
Tot în luna martie, în domeniul securității și sănătății în muncă, inspectorii au efectuat 94 de controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate 31 de angajatori cu amenzi în valoare de 42.500 lei și 50 de avertismente.