Sari la conținut

Americanii de la Uber plătesc 200 – 300 de lei șoferilor să aștepte clienți

americanii-de-la-uber-platesc-200-300-de-lei-soferilor-sa-astepte-clienti

Uber, compania americană care care oferă servicii de transport prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone-uri care face legătura între pasageri şi şoferi și care ar dori să se extindă și la Brașov, plăteşte şoferii oferindu-le sume de 200-300 lei pe zi pentru a fi la dispoziţia celor care caută maşini pentru a crea masă. Deocamdată, serviciul este în perioada de investiţie, rămâne de văzut dacă va prinde sau nu. Taximetriştii, o categorie profesională la care nu ne gândeam că ar adopta aşa repede noi tehnologii au surprins arătând că în România există apetit pentru tehnologie, scrie bizbrasov.ro.

Compania americană Uber, care a reuşit să cutremure pieţele de servicii de taximetrie din Vestul Europei venind cu preţuri mai mici decât furnizorii tradiţionali, şi-a anunţat în ieri lansarea şi pe piaţa din România, primul oraş în care este disponibilă platforma fiind Bucureşti. Potrivit companiei, dacă aplicația va da randament în București, următorul oraș vizat va fi Brașovul.

„Uber lansează în România uberX, primul său program de ridesharing (partajare a călătoriilor – n. red.) la nivel local. Odată cu introducerea uberX, Bucureştiul intră în rândul oraşelor din regiune care oferă servicii inteligente de transport. După succesul său în multe alte oraşe europene, Uber este încântat să inaugureze etapa pilot a platformei sale de ridesharing în Bucureşti, oferindu-le atât pasagerilor, cât şi şoferilor din oraş un nou mod de a călători”, anunța în februarie compania.

Comentarii

Ultimă oră