Sari la conținut

Amplă acțiune de curăţenie la Râşnov, de „Ziua Voluntarilor”

ampla-actiune-de-curatenie-la-rasnov-de-ziua-voluntarilor-

Primăria Oraşului Râşnov organizează sâmbătă, 8 aprilie 2017, o amplă acţiune de salubrizare în toate zonele de intrare în oraş.

Acțiunea a fost programată, nu întâmplător sâmbătă, ci tocmai pentru că în această zi va fi sărbătorită „Ziua Voluntarilor în Luna Curăţeniei”.


  La eveniment şi-au anunţat deja participarea angajaţi de la Primărie, Ocolul Silvic şi Goscom Cetatea Râşnov, militari de la Centrul de Transmisiuni, iar organizatorii speră ca iniţiativei să i se alăture un număr cât mai mare de voluntari din localitate.

Activitatea de sâmbătă reprezintă punctul culminant al unei săptămâni în care au avut loc zilnic, între orele 9.00 şi 12.00, acţiuni de curăţenie pe cartiere.

„Le propunem tuturor râşnovenilor şi nu numai lor, să dăm împreună un bun exemplu civic şi să curăţăm fiecare intrare în oraş, acţiune la care sperăm să participe cât mai mulţi voluntari. Încheiem astfel o săptămână plină de astfel de evenimente, în care a fost desfăşurat un program de curăţenie pe cartiere, în vederea întâmpinării cu bucurie a oaspeţilor noştri și a turiştilor în perioada Sărbătorilor Pascale”, a declarat Liviu Butnariu, viceprimarul cu atribuţii de primar din Râşnov.

Comentarii

Ultimă oră