Sari la conținut
ana-radovic-noua-achizitie-a-olimpiei-csu

După plecarea lituaniencei Ieva Kazlauskaite, Olimpia CSU Brașov a perfectat transferul sârboaicei Ana Radovic, care în prima parte a sezonului a evoluat tot în România, la Alba Iulia.

Radovic, care poate evolua pe pozițiile 4 și 5, are 27 de ani și 1,91 metri. În cele 14 partide jucate în acest sezon al Ligii Naționale de baschet feminin a avut medii de 11,9 puncte, 9,1 recuperări și 2,1 pase decisive. În acest moment este a 5-a recuperatoare din campionatul intern, ierarhie unde pe prima poziție este o altă jucătoare de la Olimpia CSU, Kristina Higgins, cu o medie de 13,3 recuperări pe meci.

Ana Radovic va debuta la Olimpia CSU în turneul Final 8 al Cupei României, care va avea loc în perioada 22-25 februarie la Sf. Gheorghe.

În optimile de finală, echipa antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic se va duela cu SCM Timișoara, joi, de la ora 17.15.

În altă ordine de idei, echipa de baschet feminin Olimpia CSU Braşov va găzdui Turneul Final 4 al Ligii Europei Centrale, la care vor mai participa formaţiile CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia şi Pharmaserv Marbug (Germania).

Turneul final se va disputa în perioada 3-4 martie. Semifinalele, CSM Satu Mare - CSU Alba Iulia şi Olimpia CSU Braşov - Pharmaserv Marburg se vor disputa sîmbătă, 3 martie, iar finalele sînt programate duminică, 4 martie.

Comentarii

Ultimă oră