Sari la conținut

ANAF Braşov cumpără două blindate pentru transportul banilor

anaf-brasov-cumpara-doua-blindate-pentru-transportul-banilor

    ANAF Braşov cumpără cu jumătate de milion de lei două blindate pentru transportul banilor. Vehiculele ar urma să intre în dotarea „Finanţelor” cel mai târziu în 18 decembrie 2020!


     Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Braşov a publicat în sistemul electronic de achiziţii publice anunţul privind achiziţionarea, prin licitaţie, a două autoblindate pentru transportul de valori.

Valoarea totală estimată a achiziţiei este de 549.999,99 lei, inclusiv TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 iulie 2020, ora 15.00.


        Conform prevederilor caietului de sarcini, blindajul trebuie asigurat atât la nivelul caroseriei, cât şi a parbrizului şi geamurilor laterale. De asemenea, roţile vehiculului trebuie să aibă instalat un sistem antiglonţ care să permită autospecialei să mai parcurgă încă 30 de km din momentul producerii incidentului.


        Pentru cele două autoblindate, furnizorul va trebui să ofere o garanţie de 3 ani sau pentru 100.000 de kilometri parcurşi, excepţie făcând parbrizul, care va avea o garanţie de 2 ani.


          Firma care va obţine contractul va avea obligaţia de a livra maşinile până la data de 18 decembrie 2020.

Comentarii

Ultimă oră