Sari la conținut

Andreea Marin Bănică va prezenta emisiunea "Trezeşte România", difuzată la Realitatea TV, din 1 iunie, în fiecare vineri, de la ora 19.00, informează Mediafax. Societatea Realitatea Media SA, care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii Realitatea TV, a notificat CNA privind modificarea grilei sale de programe în sensul introducerii a două emisiuni noi, "Alegerile Mihaelei", cu Mihaela Rădulescu, şi "Trezeşte România", cu Andreea Marin Bănică.

"Trezeşte România" este o campanie naţională dedicată popularizării românilor de valoare. "Există oameni care au idei, nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru altii, oameni potriviţi la locul potrivit, pe care nu ştim să îi preţuim îndeajuns la noi acasă, nu îi valorizăm aşa cum merită, nu îi iubim, le punem piedici, îi invidiem, în loc să înţelegem calea potrivită pentru a ne fi tuturor mai bine: să îi remarcăm, să îi urmăm, să fim solidari cu ei, să ne bucurăm împreună de finalitate. Într-o perioadă în care media pune accent pe tot ce se întâmplă negativ în ţara asta, e timpul să aşezăm valoarea acolo unde îi e locul. Numai oamenii cu atitudini pozitive pot scoate România din stagnarea în care se află. Echipa Trezeşte România a plecat în căutarea acestor oameni. Iar primul meu drum va fi în Ciad", spune Andreea Marin Bănică, într-un anunţ postat pe realitatea.net.

Pe de altă parte, emisiunea "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, va fi difuzată la Realitatea TV începând din 20 mai, în fiecare duminică, de la ora 14.05, mai scrie Mediafax. "Alegerile Mihaelei" este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun poveşti frumoase despre România, de la specialişti la artişti, de la politicieni respectaţi la oameni simpli remarcabili.

"După şase zile de muncă, griji şi probleme, avem nevoie de o zi de odihnă, în care să deschidem televizorul fără teama că trebuie să acoperim ochii sau să astupăm urechile copiilor. Avem artişti cu adevărat importanţi pe plan internaţional sau care stau lipiţi în fruntea topurilor româneşti, mai avem încă politicieni de bun simţ şi oameni care merită cunoscuţi, avem copii grozavi care nu mai au la ce se uita pe un canal românesc, avem legende pe care trebuie să le ţinem vii", a declarat Mihaela Rădulescu.

Comentarii

Ultimă oră