Sari la conținut

Andrieş cântă în beneficiul pacienţilor Hospice

andries-canta-in-beneficiul-pacientilor-hospice

„Andrieş iese la pensie”. Acesta este titlul turneului pe care îndrăgitul muzician îl realizează în marile oraşe din ţară.

   La Braşov artistul ajunge pe 7 octombrie 2019. Spectacolul va avea loc la Sala Patria, de la ora 20.00, iar Alexandru Andrieș va urca pe scenă alături de vechii săi prieteni: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu şi Sorin Romanescu. Spectacolul din această seară este „sold out”!


     Toate încasările concertului de la Braşov vor fi donate fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei, muzicianul fiind un vechi prieten şi susţinător al acestei cauze.

„Nu e primul concert caritabil dedicat fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei. Am aflat despre scopul si activitatea organizaţiei de la un prieten bun acum câţiva ani si de atunci, de câte ori putem - mă refer la mine şi prietenii mei care participă la concert – sprijinim, după puterile noastre, efortul pe care cei de la fundaţie îl fac zi de zi - şi e şi felul nostru de a le mulţumi pentru acest gest deosebit”, a mărturisit Alexandru Andrieş.

Alături de muzicienii care-i vor fi alături, Alexandru Andrieș promite un concert din care nu vor lipsi piesele de rezistență, dar nici cântecele noi.

În plus, artiștii au înregistrat special pentru acest turneu două albume, pe care admiratorii le vor putea achiziționa exclusiv la concert.

Biletele au fost disponibile pe spectacolebrasov.ro , la casa de bilete a Sălii Patria, Librăria Şt. O Iosif și la sediul Hospice Casa Speranţei din str. Sitei nr. 17A. Preţul unui bilet este de 75 de lei. Însă spectacolul de la Brașov se va juca deseară „cu casa închisă” pentru că toate bilelele au fost vândute

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generaţii şi mentor al generaţiilor care au urmat, Alexandru Andrieş a lansat peste 80 de materiale discografice în ultimii 35 de ani şi a susţinut peste 3.000 de concerte.

Comentarii

Ultimă oră