Sari la conținut

Angajați ai unităților de învățământ, la secțiile de votare din școlile brașovene

angajati-ai-unitatilor-de-invatamant-la-sectiile-de-votare-din-scolile-brasovene

Angajați ai unităților de învățământ vor fi „operatori termometru” la secțiile de votare din școlile brașovene!

Municipalitatea a stabilit, împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Brașov ca la intrarea în fiecare clădire în care sunt secții de votare ce funcționează în școli să se afle câte un angajat al respectivei unități de învățământ.


    „Pentru a fi evitată orice problemă, în urma unei discuții cu reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Brașov am stabilit ca în data de 27 septembrie, când sunt alegerile locale, angajatul școlii care ia temperatura elevilor să facă același lucru și pentru alegători.

Este vorba de 55 de unități școlare în care sunt amenajate secții de votare.


    De la bugetul local al municipiului Brașov se va asigura plata persoanelor care iau temperatura alegătorilor”, a declarat George Scripcaru, care a menționat că pentru fiecare persoană ar urma să fie asigurată suma de 200 lei.

De asemenea, primarul Brașovului, George Scripcaru, a mai spus că după finalizarea procesului electoral, firma care se ocupă de dezinfecția, deratizarea și deparazitarea în Brașov va dezinfecta unitățile de învățământ, astfel încât, din 30 septembrie 2020 să se revină la normal în ceea ce privește funcționarea unităților de învățământ.

Comentarii

Ultimă oră