Sari la conținut

Angela Gheorghiu: Sunt fericită că l-am descoperit pe Cezar

angela-gheorghiu-sunt-fericita-ca-lam-descoperit-pe-cezar

Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, soprana Angela Gheorghiu spune că este foarte mândră de Cezar Ouatu, precizând că este fericită că l-a descoperit pe artistul care joi seară s-a calificat în finala Eurovision 2013.

Ea a postat şi o fotografie în care apare împreună cu Cezar, precizând că Eurovision este o competiţie pop, cu un anumit tip specific de show. "Pe «adevăratul» Cezar Ouatu îl veţi descoperi în viitor!", scrie Angela Gheorghiu. De asemenea, Angela Gheorghiu îi transmite un mesaj lui Cezar: "Suntem cu toţii foarte mândri. Sunt fericită că te-am descoperit şi că avem posibilitatea să cântăm împreună în atât de multe proiecte".

Angela Gheorghiu a fost un susţinător permanent al lui Cezar în competiţia Eurovision.  Cei doi vor putea fi văzuţi pentru prima dată împreună pe scenă pe 25 mai, în cadrul show-ului pe care Andrea Bocelli îl va susţine la complexul Romexpo din Bucureşti.

Cezar Ouatu, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2013, care va avea loc în această seară. Competiţia va începe la ora 22.00 şi va fi transmisă în direct pe TVR1.

Casele de pariuri îi dau lui Cezar Ouatu  şanse minime de a ocupa primele locuri.  Casele de pariuri privesc ca mare favorită pentru câştigarea trofeului pe Danemarca. Emmelie De Forest, care a interpretat piesa "Only Teardrops”. La mare distanţă faţă de Danemarca pentru câştigarea trofeului Eurovision 2013 se află Norvegia. A treia favorită la Eurovision este Ucraina, cu cote asemănătoare Danemarcei.

Comentarii

Ultimă oră