Sari la conținut

Angelina Jolie se întoarce la prima dragoste, filmul, după despărțirea de Brad Pitt

angelina-jolie-se-intoarce-la-prima-dragoste-filmul-dupa-despartirea-de-brad-pitt

Angelina Jolie va juca rolul unei femei ofițer, comandant al forțelor aeriene ale SUA, în viitorul său film, o știre care intervine la o zi după s-a aflat că a ajuns la un acord temporar cu soțul ei, Brad Pitt, privind custodia celor șase copiii ai lor, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit ediției digitale a publicației The Hollywood Reporter, Jolie o va interpreta pe "comandanta" Mary Jennings Hegar într-o ecranizarea a cărții "Shoot Like A Girl: How One Woman's War Against the Taliban Led to Her Victory Over the Department of Defense", care se bazează pe memoriile lui Hegar și care va fi publicată în martie 2017.

Hegar a servit în Afganistan ca pilot de elită în misiuni de salvare și a primit medalia Inima Purpurie acordată celor răniți sau căzuți în luptă. Ea a primit această înaltă distincție pentru că a fost o pionieră în acest domeniu și a reușit să doboare barierele care împiedicau femeile să servească în forțele aeriene. Proiectul, care mizează deja pe scenaristul Frank Baldwin și pe studiourile TriStar, va fi produs de The Gotham Group și se află în căutarea unui regizor.

sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră