Sari la conținut
angliaaproape-de-eliminare-

Victorioase în prima etapă, Columbia și Coasta de Fildeș s-au întâlnit aseară pentru a stabili liderul grupei C, de la Cupa Mondială de fotbal.La capătul unui joc spectaculos, Columbia a fost echipa mai bună și s-a impus cu 2-1.

James Rodriguez a deschis scorul în minutul 64, iar peste 6 minute Quintero a majorat diferenţa Columbiei.

Gervinho a redus din diferenţă, însă chiar dacă a forţat, Coasta de Fildeş nu a mai putut reveni. În urma acestui succes Columbia strînge 6 puncte şi în mare parte este calificată în optimile de finală.

Coasta de Fildeş are nevoie de un succes cu Grecia în ultima etapă, pentru a merge mai departe.

La ora 01.00, ora României, tot în grupa C, Japonia a dat piept cu Grecia. Fără punct după prima rundă, ambele formații aveau ca obiectiv victoria, pentru a păstra șanse reale la calificarea mai departe.

După 90 de minute de joc, tabela a rămas însă nemodificată, 0-0, iar cele două echipe așteaptă acum runda finală, pentru ultimul verdict. Grecii au jucat din minutul 38 în doar 10 oameni, după eliminarea lui Katsouranis, pentru cumul de cartonașe galbene.

În ultima etapă din grupa C, Columbia va juca împotriva Japoniei, iar Coasta de Fildeș va da peste Grecia.

Anglia este la doar un mic pas de a fi eliminată de la Cupa Mondială. Într-un joc ce a contat pentru grupa D, insularii au fost învinși de Uruguay cu scorul de 2-1. Scorul a fost deschis de sud-americani, care au punctat prin Luis Suarez în minutul 39.

Rooney a restabilit egaliatea pe tabela de marcaj în  minutul 76, când a îndeplinit o simplă formalitate, la centrarea excelentă a lui Glen Jonson. Călăul Angliei, a fost însă jucătorul lui Liverpool, Luis Suarez, care a stabilit scorul final în minutul 84.

Excelent lansat de portarul Muslera, vârful lui Liverpool a șutat în forță, din interiorul careului, iar Hart nu a mai avut cum să evite golul.  Chiar și cu înfrîngerea de aseară, Anglia nu este încă eliminată. Pentru a avea șanse să termine pe unul dintre primele două locuri, Italia trebuie să învingă atât Costa Rica, dar și pe Uruguay.

Comentarii

Ultimă oră