Sari la conținut

Ansamblul Korona Brașov ne invită la cursuri de dansuri germane

ansamblul-korona-brasov-ne-invita-la-cursuri-de-dansuri-germane

Ansamblul de dansuri germane Korona Brașov, îi invită pe cei interesați să participe la un curs de dans popular german, care va începe în data de 22 martie 2017, la ora 20.30. Cursul de dans popular german va avea durata de 3 luni (cu posibilitate de continuare) și se va desfășura la Centrul Cultural Reduta, Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brașov, la Sala de Muzică.

Dansul popular este o activitate complexă care implică deopotrivă mintea și trupul, cu o singură condiție: pasiunea pentru tradiție să fie însoțită de dorința de a o descoperi și cunoaște.

Brașovenii sunt așteptați, ca împreuna cu Ansamblul German Korona să cunoască și să iubească muzica germană, să descopere tradițiile și dansul popular german și apoi să le promoveze prin turnee în țară și strainătate!

Pentru cei ce nu cunosc dansul popular german, frecventarea cursurilor de dans popular este o modalitate de a lua contact cu portul, tradițiile și obiceiurile germane. Frecventând cursuri de dans popular, puteți descoperi magia dansului german, un univers plin de muzică, armonie și voie bună, pe care puteți ajunge să îl iubiți și să îl salvați, transmițându-l mai departe și copiilor voștri.

Bogăția mișcarilor din dansul popular german izvorăște din stilul propriu fiecarei regiuni, fiecare dans aducând cu sine veselia, temperamentul și energia ce caracterizează poporul german. Cursurile oferă un bagaj artistic bogat și variat, care cuprinde atât dansuri simple și line, cât și dansuri vii, energice și îndraznețe.


  Cursul de dans se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 12 și 70 de

ani
  Durată curs: 3 luni
  Prețul cursului: 250 lei
  BONUS DANS DE SOCIETATE!
  Cusul debutează miercuri, 22 martie 2017, de la ora 20:30, la Centrul

Cultural Reduta ( Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brașov) la Sala de Muzică.

Comentarii

Ultimă oră