Sari la conținut
antrenorul-de-genii-vine-la-brasov

„Antrenorul de genii”, prof. dr. Florian Colceag, se va afla la Braşov, pe 12 ianuarie 2018, de la ora 13, la Universitatea Spiru Haret din Brașov, unde va vorbi despre „Descoperirea potențialului nativ al copilului și încurajarea lui spre performanță fără stres”, în cadrul unei conferințe organizată de Expoziții Călătoare și Teatrul Strada Brașov.

Conferința este adresată în special cadrelor didactice din învățământul preșcolar și primar, acestea beneficiind de acces gratuit, dar și părinților sau altor persoane interesate.

Persoanele interesate pot achiziționa bilete, la prețul de 90 de lei, în fiecare sâmbătă de la Teatrul Strada sau online de pe www.iabilet.ro.

Detalii și înscrieri se pot face la numărul de telefon: 0721 028 967.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internaţional gifted education și specialist în modelare matematică. El activează în calitate de consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.

Comentarii

Ultimă oră