Sari la conținut

Anul viitor copiii din spital vor putea fi tratați, la Brașov, prin meloterapie

anul-viitor-copiii-din-spital-vor-putea-fi-tratati-la-brasov-prin-meloterapie

  Asociația Life Education for All își dorește să doteze saloanele Spitalului de Copii din Brașov cu aparatura necesară pentru meloterapie.

„Până la sfârșitul anului ne dorim să dotăm și saloanele din Brașov. Costul unui astfel de salon este de 1.200 de lei. Orice ajutor ne-ar fi de folos“, a declarat Oana Mîndruț, președinta Life Education for All.

Începând cu anul 2019, meloterapia va fi o medotă de vindecare pentru copiii aflați în spitalul din Brașov. „Fiecare salon de copii bolnavi cronic va fi dotat cu câte un televizior, un video player, un audio player și cu CD-uri cu muzică terapetutică, relaxantă, sunete din natură, povești pe care copiii să le asculte seara înainte de culcare și cu filme educaționale, pentru că acești copii pierd foarte mult și din scoală“, a suținut președinta asociației.

În decurs de un an, Life Education for All a dotat peste 150 de saloane de copii din 11 spitale din România. Până la sfârșitul lui 2018, asociația își propune să doteze și spitalele din Brașov, Târgu Mureș, Timișoara, Sfântu Gheoghe și Constanța.

Meloterapia este o metodă de tratare, adjuvantă pentru orice tip de boală, atât psihică, dar și fizică. Există țări care folosesc meloterapia, de cel puțin 50 de ani.

Pentru a susține acest proiect, cei interesați pot dona 4 euro la numărul 8862, până pe 15 august 2018.

Comentarii

Ultimă oră