Sari la conținut

Anul viitor, la Săcele va mai apărea un supermarket

anul-viitor-la-sacele-va-mai-aparea-un-supermarket

După Profi, la Săcele se va deschide un alt supermarket. Este vorba despre Penny. Magazinul îşi va deschide porţile la începutul anului 2017 şi va creea 27 de locuri de muncă.

La acestă oră, în Săcele nu există decât un singur magazin de tip supermarket. Săcele este probabil, unul dintre puținele municipii aflate în această situație, cu toate că în ultimii ani au existat mai multe cereri din partea diferitelor firme care dețin acest tip de magazine pentru a deschide și în municipiul Săcele un astfel de magazin. Cei care dețin brandul Penny, au depus de doi ani de zile documentația pentru deschiderea unui magazin. Iar acum lucrările au demarat.

Magazinul va fi ridicat pe str. George Moroianu, în apropiere de stația de ambulanță și de clădirea ”Clubul elevilor”, în care învață ciclul primar din cadrul Liceului ”George Moroianu”.


    Întreaga suprafață pe care se va realiza investiția este de aproxiamtiv 4500 de mp, din care suprafața magazinului va fi de 1200 mp, restul urmând să fie ocupat de parcări, alei pietonale și spații verzi. Vor fi 43 de locuri de parcare. Lucrările au început deja.

Se vor crea 27 de locuri de muncă, iar data preconizată pentru deschiderea magazinului este 1 ianuarie 2017.

Comentarii

Ultimă oră