Sari la conținut

SC BRAVCOD SRL cu sediul în Codlea,Extravilan km 3, aduce la cunoştinţa celor interesaţi organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de obtinere a autorizaţiei integrate de mediu pentru instalatia existenta de Abatorizare a curcanilor, pe amplasamentul din Codlea ,Extravilan km 3 –Activitatea se incadreaza in anexa 1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6. Alte activitati, pct. 6.4., lit. a) exploatarea abatoarelor cu o capacitate de productie de peste 50 de tone carcase pe zi.


Având in vedere Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, cât şi Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus nr. 6/9.03.2020 consultarea publicului in vederea organizarii dezbaterii publice, care va avea loc în data de 06.10.2020., se va realiza exclusiv în format electronic.

Documentația supusă dezbaterii este afisată pe site-ul APM Brasov http://www.anpm.ro/web/apm-brasov/documentatii-procedura-autorizare


Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la adresa de e-mail: office@apmbv.anpm.ro, până la data de 04.10.2020.

Comentarii

Ultimă oră