Sari la conținut

Aplică pentru un stagiu de voluntariat internațional!

Dacă ai între 18 și 30 de ani, poți aplica pentru un stagiu de voluntariat internațional prin intermediul Serviciului European de Voluntariat cu ajutorul Asociației Colors.

Cea mai grozavă oportunitate de dezvoltare personală o constituie la ora actuală voluntariatul într-un stagiu efectuat într-o altă țară europeană, prin intermediul Serviciului European de Voluntariat. Pentru o perioadă de maxim 12 luni, programul îți va acoperi costurile de subzistență și bani de buzunar pentru lunile în care te vei dedica unui proiect într-o organizație sau instituție din domeniul tău preferat, vei învăța să trăiești independent, să comunici într-o limbă străină și vei trăi experiența unei alte culturi. Beneficiile pentru dezvoltarea ta personală sunt nenumărate, dar pentru asta trebuie să îți dorești cu adevărat să fii parte activă a procesului de învățare.

Doritorii trebuie să aibă între 18-30 ani, cunoștințe medii de limba engleză, capacitatea de a sta 6 luni sau un an în străinătate și răbdare pentru a parcurge tot procesul de selecție. Poți vedea care sunt oportunitățile active pe www.facebook.com/asociatiacolors. De asemenea poți aplica direct, trimițând Asociației Colors un CV în format europass, în limba engleză și o scrisoare de motivație, indicând domeniile și țările preferate. Voluntarii Asociației te vor ghida în procesul de găsire a unei organizații gazdă potrivite.

“Pentru termenul de 1 februarie am primit solicitări de la organizații din Grecia, Germania, Portugalia, Spania, Slovenia, Polonia șamd. În general se caută voluntari în proiecte sociale, culturale și de tineret, dar au existat și oportunități pe mediu sau civic” a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors. Mai multe deralii pe email: as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.

Comentarii

Ultimă oră