Sari la conținut

AprozarulMeu.ro, supermarketul online de care oricine are nevoie!

aprozarulmeuro-supermarketul-online-de-care-oricine-are-nevoie-

AprozarulMeu.ro este supermarketul online de care oricine are nevoie! Acum nu mai suntem obligaţi să pierdem timpul stând la cozi prin magazine şi prin traficul aglomerat din Braşov şi nici să cărăm sacoşe voluminoase.
Pe principiul "TOTUL LA TINE ACASĂ" sunt oferite servicii profesionale şi specializate de aprovizionare pentru acasă sau birou cu produse alimentare, nealimentare, papetărie, produse de igienă, îngrijire personală, îngrijirea copilului, detergenţi, hrană animale, băuturi alcoolice, legume şi fructe mereu proaspete etc. la preţurile din supermarket fără alte adaosuri.
La împlinirea unui an şi în prag de sărbători, AprozarulMeu.ro ne întâmpină cu premii! La toate comenzile de minim 100 de RON toţi clienţii au un premiu asigurat. De asemenea vor fi oferite prin extragere 2 vouchere în valoare de 300 de ron fiecare. Pentru a afla dacă vă aflaţi printre câştigători trebuie să urmăriţi pagina de Facebook (vezi aici).

“Livrarea este efectuată în cele mai bune condiţii, marfa fiind ambalată pe categorii de produse, iar alimentele congelate sau refrigerate transportate în cutii frigorifice, numai cu mijloace de transport avizate sanitar - veterinar. Iar ca să arătăm că suntem şi mai aproape de clienţi transportul este GRATUIT.” – ne-a declarat Silviu Sumănaru – Manager General aprozarulmeu.ro

Comenzile şi livrările se preiau de luni până duminică între orele 08:00-21:30
AprozarulMeu.ro locul unde timpul şi banii dumneavoastră îşi regăsesc valoarea!
Relaţii la telefon: 0757 990 990 sau e-mail comenzi@aprozarulmeu.ro, office@aprozarulmeu.ro

Comentarii

Ultimă oră