Sari la conținut
aristotel-cancescu-la-mix-actual

De la " gulerele albe" din politică, la interlopi. Despre tinerii care vin din urmă în politică și calitatea lor îndoielnică.

După ce presa locală l-a dat co-preşedinte ALDE Braşov, alături de Ion Diniţă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, auto-suspendat din PNL până la rezolvarea problemelor pe care le are cu Justiţia - Căncescu vine la Mix TV să lămurească această situaţie.
Căncescu spune că aceste zvonuri sunt aruncate pe piaţă de oameni din PNL care privesc "fie cu teamă, fie cu ostilitate" orice implicare a sa în viața partidului.

"Regret faptul că, după ce atâţia ani am muncit pentru PNL, partid cu care m-am identificat şi cu care am câştigat atâtea alegeri, am ajuns să fiu privit cu teamă sau cu ostilitate de unii colegi. Aş fi putut munci mai departe pentru partid şi aş fi putut ajuta, din spate, cu experienţa pe care o am, colegii mai tineri. Pentru că nu au arătat că au nevoie de mine, am făcut un pas în înapoi" - spunea, nu demult, Aristotel Căncescu

Comentarii

Ultimă oră