Sari la conținut
arsinel-externat-din-spital

Actorul Alexandru Arşinel a fost externat astăzi de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj  după ce a fost supus unui transplant de rinichi, în urmă cu două săptămâni.



'Plec astăzi acasă, voi urma o perioadă cu restricţii impuse de operaţie. Ca să fie o reuşită, operaţia impune nişte reguli de viaţă destul de stricte. Va trebui să păstrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos, dar altfel de restricţii nu, şi nu femei, domnul profesor Lucan mi-a spus 'i-aţi gândul'. Habar nu aveţi ce clinică aveţi aici, ce personal de o calitate pe care nu cred că o putem găsi în multe locuri din lume, este o oază dătătoare de speranţă. Am bătut la uşa unui spital şi am cerut ajutor şi azi pot să vă zâmbesc, pot să plec fericit acasă. Mă simt bine, puţin slăbit, nu sunt un dandy, dar starea mea este bună, am trecut printr-un moment foarte greu şi vedeţi acum un om căruia i s-a dat viaţă. Vreau să revin cât mai repede în faţa publicului, să muncesc, mă aşteaptă o nouă stagiune, vreau să îmi văd nepoţii mari', a spus Alexandru Arşinel, citat de agerpres.ro.

Actorul a mulţumit familiei donatorului şi a spus că de 40 de ani are o problemă de nefrologie, figurând în evidenţa spitalului 'Carol Davilla' din Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră