Sari la conținut
as-sr-la-ultimul-meci-acasa-din-acest-sezon

Liga a 4-a Braşov se apropie cu paşi repezi de final. Liderul campionatului, AS SR Braşov, mai are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a-şi asigura prezenţa matematic la barajul de promovare.

Pentru elevii lui Florin Stângă și Petre Lucian este doar o formalitate având în vedere că, în ultimul meci disputat pe teren propriu în acest sezon, ei îi vor avea ca adversari pe cei de la Voința Hurez, formație care ocupă locul 14 cu doar 18 puncte acumulate după 28 de etape.

Cu doar două meciuri rămase de jucat, „stegarii” se păstrează la șase puncte în fața rivalilor de la Precizia Săcele, pe care îi vor întâlni sâmbătă, în deplasare, în ultima rundă a Ligii județene.

Săcelenii joacă miercuri, în etapa intermediară, contra celor de la Prietenii Rupea, care se află pe a 15-a poziție a clasamentului, având 16 puncte.

Nici ocupanta locului 3, la 8 puncte de AS SR Brașov, Olimpic Zărnești, nu va avea un meci dificil. Zărneștenii vor face, în penultima etapă a sezonului, deplasarea la ACS Colțea 1920 Brașov, echipă care vine după o serie de 4 înfrângeri consecutive, care au dus-o pe locul 9.

Meciul lui AS SR Brașov cu Voința Hurez se va juca pe Stadionul Tineretului, de la ora 18, iar la finalul partidei va avea loc festivitatea de premiere a campionilor Ligii a IV-a Brașov. Biletele au prețuri pornind de la 5 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Programul etapei a XXIX-a

AS SR Brașov – Voinţa Hurez

Prietenii Rupea – Precizia Săcele

Avântul Dumbravita – Aripile Braşov

ACS Steagu Roşu Braşov – Chimia Oraşul Victoria

ACS Colţea 1920 Braşov – Olimpic Zărneşti

Carpaţi Berivoi – Inter Tărlungeni

Cetatea Homorod – Inter Cristian

Olimpic Voila – ACSM Codlea

Comentarii

Ultimă oră