Sari la conținut
asalt-pentru-playoff

Hocheiştii de la Corona Braşov vor avea un weekend care poate fi decisiv în ceea ce priveşte accederea în play-off-ul Ligii Mol. Vineri, de la ora 19.00, pe patinoarul Olimpic din parcul Tractorul, braşovenii vor primi replica celor de la SC Miercurea Ciuc. Cu 14 meciuri rămase de disputat în sezonul regulat, distanţa din clasament dintre Corona şi SC Miercurea Ciuc s-a redus la doar patru puncte (exact numărul de puncte ce trebuiau pierdute de ciucani la masa verde!), astfel că meciul de vineri de la Braşov devine foarte important pentru ambele tabere.
Cu gândul la victorie. După periplul de trei jocuri în Ungaria şi Slovacia, cea mai mare problemă a conducerii braşovene este recuperarea jucătorilor. Chiar şi în condiţiile în care timpul de refacere al jucătorilor de sub Tâmpa este unul extrem de scurt, oficialii Coronei se gândesc doar la victorie. „Vreau să invit lumea la meci şi trebuie să le mulţumesc fanilor noştri pentru sprijinul pe care ni l-au acordat până acum în acest sezon. Sper ca echipa să fi avut timp să se recupereze din punct de vedere fizic, după cele trei meciuri jucate în deplasare şi să fie pregătită pentru jocul cu Miercurea Ciuc. Din punctul meu de vedere, ca toate celelalte partide disputate contra ciucanilor, şi aceasta este foarte importantă şi vreau să câştigăm acest joc. Cum au declarat şi ei, că meciurile cu Braşovul sunt cele mai importante pentru ei, aşa spunem şi noi că meciurile contra formaţiei din Miercurea Ciuc sunt cele mai importante pentru noi. Îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi să reluăm sera de meciuri bune făcute până acum. Duşul rece de la Nove Zamky sper că ne-a trezit. Era timpul să se întâmple ceva. A fost în Slovacia, asta este, nu este nicio problemă, trebuie să trecem peste şi să revenim la forma bună pe care am arătat-o înainte de jocul de la Nove Zamky. Trebuie să demonstrăm că cele 12 victorii în13 meciuri nu au fost întâmplătoare, ci a fost rodul muncii întregului colectiv. O victorie ne va apropia foarte mult de play-off”, a spus vicepreşedintele ASC Corona, Emilian Cernica.
Duminică împotriva lui Frodi. După jocul cu SC Miercurea Ciuc de vineri, duminică braşovenii vor juca de la aceeaşi oră, 19.00, tot în faţa propriilor suporteri, cu Ferencvaros Budapesta. Un meci pe care hocheiştii de la Corona sunt obligaţi să-l câştige pentru a rămâne în cursa pentru prinderea unui loc în play-off-ul Ligii Mol. „Sunt două jocuri foarte grele, pe care sper să le câştigăm. Pentru un loc în play-off ne vom bate cu SC Miercurea Ciuc, Miskolc şi Nove Zamky. Ciucul s-a întârit cu doi jucători foarte buni din Slovacia, dar eu mizez pe ambiţia băieţilor mei, chiar dacă oboseala s-a acumulat. Cred că echipele calificate în play-off se vor decide în ultimele 2-3 etape. Noi avem şansa noastră şi vom crede în ea până la capăt. În meciurile de acasă nu ne permitem paşi greşiţi. Avem un ascendent moral asupra echipei din Miercurea Ciuc, care sper să conteze. Va fi un nou derby, care sunt convins că va fi echilibrat, dar cu sprijinul publicului sper să obţinem cele trei puncte”, a spus tehnicianul formaţiei braşovene, Greg Lindqvist. Pentru jocurile cu SC Miercurea Ciuc şi Ferencvaros Budapesta, suedezul Greg Lindqvist nu se va putea baza pe Laczko şi Imre, accidentaţi.


Comentarii

Ultimă oră