Sari la conținut

Astă seară spunem „Hai România”! Meci important România-Polonia (ora 21:45)

asta-seara-spunem-hai-romania-meci-important-romaniapolonia-2145

România - Polonia (21:45). Meci vital pentru calificarea la Mondial.

Astăzi e meci important! Se va disputa confruntarea România-Polonia ! Ţinem pumnii strânşi pentru tricolorii noştri!


   România joacă în această seară, contra Poloniei, pe Arena Naţională din Bucureşti (ora 21,45), un meci vital pentru şansele de calificare la Mondialul din 2018.


   Cu două egaluri în primele trei meciuri din grupa E a preliminariilor, "tricolorii" se află la două puncte în spatele polonezilor, care au două victorii şi un egal, în Kazahstan.


   Va fi a 675-a partidă disputată de România în istorie. Naţionala ţării noastre a adunat 298 de victorii, 174 de egaluri şi 202 înfrângeri şi are un golaveraj pozitiv, 1116-861.


   Va fi şi al 279-lea joc pe teren propriu, al 224-lea la Bucureşti şi al 20-lea pe Arena Naţională.

România a mai înfruntat Polonia de 33 de ori şi are un palmares net pozitiv contra adversarilor de azi: are 14 victorii, 15 egaluri şi patru înfrângeri şi un golaveraj de 54-47.

Meciul de fotbal România-Polonia, a patra partidă a României din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018, va fi difuzat în direct de TVR 1, TVR HD şi transmis online, pe TVR+, astă-seară de la ora 21:45. (Asta pentru cei care n-au norocul să fie chiar acolo, la locul desfaşurării, pe stadion!)

Administratorul Metroului Bucureştean, Metrorex, a anunţat într-un comunicat că va prelungi programul de transport vineri seara, după meciul de fotbal România-Polonia.

La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa naţională României şi cea a Poloniei, care se va desfăşura pe stadionul Arena Naţională. Astfel că vineri, 11 noiembrie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră şi jumătate”, se arată în comunicat.


  Potrivit Metrorex, „ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01.00 pe Magistralele 1, 2 şi 3, respectiv la ora 01.45 pe Magistrala 4”. Intervalul de circulaţie a trenurilor de metrou va fi de maximum 10-12 minute.

Şi Poliţia s-a pregătit pentru meci. Brigada Rutieră a Capitalei a dispus restricţionarea traficului rutier, astă-seară, pe străzile din jurul Arenei Naţionale cu ocazia disputării partidei România – Polonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Începând încă de ieri, de la ora 16.00, a fost restricţionată parcarea autovehiculelor pe strada Vatra Luminoasă, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum şi pe Bd. Basarabia, stânga / dreapta pentru a permite accesul facil al suporterilor în Complexul Arena Naţională.

Mijloacele R.A.T.B. care circulă pe Str. Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă. Traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 17.00, până se va face intrarea totală a spectatorilor.

Toată România este pregătită pentru meciul care va începe la ora 21:45. Să sperăm că şi fotbaliştii... Naționala de Fotbal a României întâlnește, pe Arena Națională din București (ora 21,45), cea mai valoroasă adversară a sa din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, Polonia. Spunem „Hai România!” şi vrem o victorie astă-seară în meciul România-Polonia!

.............................................................................................................................

Update la finalul meciului:


  Rezultat nedorit pentru români: Echipa Naţională a României a fost învinsă de Polonia, cu scorul 0-3, în Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018. După acest rezultat slab, România coboară pe locul patru şi are şanse infime la calificarea directă, în condiţiile în care doar prima clasată merge direct în Rusia.

Comentarii

Ultimă oră