Sari la conținut

ASTĂZI vreme frumoasă în toată țara! De marți se răcește si va ploua

astazi-vreme-frumoasa-in-toata-tara-de-marti-se-raceste-si-va-ploua

Luni ramanem cu vremea calda. Maximele ajung in intervalul 16 - 27 de grade, iar spre seara apar ploi in aversa la munte, in Transilvania si in Moldova. Va fi cald si in centrul Romaniei: temperaturile vor atinge si depasi 20 de grade. In a doua parte a zilei, va ploua mai ales in regiunile de munte, vor fi si fulgere, iar vantul se va inteti pe timpul ploilor.

Potrivit stirileprotv.ro la munte asteptam vreme buna, cu multe perioade insorite in prima parte a zilei. Spre seara si la noapte se-aduna norii si vor veni averse din loc in loc. Acestea vor fi insotite de fulgere si vant intens si nu este exclus sa cada grindina. Temperaturile se vor mentine la valori ridicate pentru sfarsitul lunii aprilie.

PROGNOZA PE 3 ZILE

Marti se racoreste si instabilitate cuprinde toata tara. Va ploua mai intai in jumatatea vestica, iar catre seara si in celelalte regiuni. Vor fi averse, cu descarcari electrice si vant nervos. Se vor strange cantitati mai insemnate de apa, si ar putea sa cada grindina.

Miercuri temperaturile continua sa scada. In prima parte a zilei va ploua aproape peste tot, iar seara si noaptea ploile se vor retrage catre est.

Joi se mai anunta ceva innorari si conditii de ploaie la inceputul zilei, in sud si sud-est. In rest vom avea timp frumos si maxime cuprinse intre 14 si 20 de grade.

Comentarii

Ultimă oră