Sari la conținut
atelier-de-meditatie-si-pictura

„Artterapie Braşov” vă propune un mod de petrecere a timpului liber deosebit de liniştitor şi benefic pentru moralul fiecăruia.

Cei interesaţi sunt invitaţi într-o călătorie spre interiorul personal, spre acel loc din sufletul nostru în care putem poposi atunci când simţim că nu ne mai găsim liniştea; unde ne putem relaxa, atunci când grijile ne-au obosit; unde putem găsi răspuns la întrebările care ne frământă şi, nu în ultimul rând, un loc în care ne putem simţi în siguranţă. Va fi „o calatorie spre tine, un pas spre cunoaşterea ta, spre recuperarea puterii tale”.

Cei prezenţi la atelierul de creaţie vor face iniţial o meditaţie, cu intenţia de a găsi acel loc din interiorul personal, care să le ofere siguranţă atunci când au nevoie. Iar apoi cursanţii vor picta pe pâză ca să aibă şi o reprezentare în concret a acelui spaţiu minunat.

Doritorii sunt aşteptaţi cu un ceai cald şi cu toate materialele necesare pentru pictură. Pictura pe pânză realizată poate fi luată acasă pentru a fi agăţată pe perete sau dăruită cuiva drag.

NU trebuie să aveţi talent la desen ca să participaţi la acest atelier, tot ce contează este procesul în sine şi nu produsul final.

Atelierul pentru adulţi „Artterapie Braşov” se desfăşoră vineri, 24 februarie 2017, între 18:30 şi 20:30, pe strada Avram Iancu nr. 76.

Durata atelierului: aproximativ 2 ore.

Cost: 50 de lei ( include apă, ceai, pânză, culori acrilice).
   Reducere 10 lei pentru clienţii fideli Artterapie Braşov.

Coordonator al proiectului este Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Artterapia este un prilej de a ne acorda nouă înşine puţin timp, de a ne regăsi, de a ne vindeca, de a creşte. Este o medodă de terapie blândă, creativă cu rezultate uimitoare.

Înscrierile se fac menţionând un număr de telefon, vârsta şi numele în mesaj privat pe Facebook Artterapie Braşov sau pe email dezvoltarepersonalabv@gmail.com

  Găsiţi toate evenimentele organizate de Artterapie Braşov pe pagina:www.facebook.com/artterapiebrasov  .

Comentarii

Ultimă oră