Sari la conținut
atentie-hocheisti-vine-liderul-

Până să vină întăririle promise, echipa lui Otto Keresztes trebuie să se descurce cum poate. Corona va juca în acest week-end în Liga Naţională două jocuri extrem de dificile, cu liderul Dunărea Galaţi. Meciurile sunt importante prin prisma clasamentului, acolo unde braşovenii nu mai trebuie să cedeze puncte pentru a putea spera în continuare la play-off.

Corona „Wolves” Braşov nu a reuşit mare lucru în deplasarea din Liga Mol care a cuprins trei meciuri. Băieţii lui Otto Keresztes s-au întors cu un singur punct, în urma egalului cu Ujpest. Dacă în Liga Mol şansele de pătrundere în play-off au scăzut considerabil, nu acelaşi lucru se poate spune despre Liga Naţională, acolo unde Corona încă păstrează o poziţie bună.

Week-endul care urmează aduce la Braşov trei meciuri de calitate. În campionatul românesc, „lupii” vor avea parte de o dispută dificilă, contra liderului la zi, CSM Dunărea Galaţi. Cele două meciuri sunt programate vineri, de la 18.30 şi sâmbătă, de la 17.30. După aceea, duminică, de la 18.00, pentru Corona va urma confruntarea cu Fehervar din Liga Mol.

În Liga Naţională, hocheiştii braşoveni sunt pe locul 4, cu 15 puncte, la trei lungimi distanţă de Progym Gheorgheni, însă şi cu două meciuri mai mult disputate. În Liga Mol, Corona este „lanterna roşie”. După 16 jocuri, „lupii” au strâns doar 9 puncte şi au înregistrat două victorii, având cel mai slab atac şi apărare din serie.

Comentarii

Ultimă oră