Sari la conținut

Atenţie şoferi! Poliţiştii rutieri, în efective mărite, pe stradă

atentie-soferi-politistii-rutieri-in-efective-marite-pe-strada

Poliţia rutieră Braşov va avea în stradă până în 7 ianuarie 2013, peste 60% din efective, care vor lucra în trei schimburi, în filtrele constituite pe principalele artere de circulaţie din judeţul şi municipiul Braşov, dar şi din staţiunile montane Poiana Braşov, Predeal, zona Bran-Moieciu, a precizat vineri, şeful poliţiei rutiere Braşov, comisarul-şef Claudiu Tămârjan.

'Având în vedere afluxul de turişti pe care îl preconizăm că va sosi pe raza judeţului Braşov, poliţia rutieră a suplimentat efectivele pe perioada sărbătorilor de iarnă în tot judeţul, în special în zonele intens circulate. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în filtrele constituite pe principalele artere de circulaţie, dar şi în staţiunile Predeal, Poiana Braşov, zona Bran-Moieciu şi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic. Traficul va fi monitorizat cu mare atenţie pe toate drumurile intens circulate din judeţ şi vor fi şi controale împotriva consumului de alcool', a spus şeful poliţiei rutiere Braşov, citat de agerpres.ro.
In plus, 340 de poliţişti vor fi zilnic în stradă, în această perioadă,  pentru a asigura un climat de ordine şi linişte pe raza judeţului Braşov.

Comentarii

Ultimă oră