Sari la conținut

Atenţie, studenţi! Se apropie termenul limită pentru depunerea cererilor de cazare în cămine, pe timpul vacanței de vară

atentie-studenti-se-apropie-termenul-limita-pentru-depunerea-cererilor-de-cazare-in-camine-pe-timpul-vacantei-de-vara

Atenţie, studenţi! Pentru cazarea în cămine în vacanța de vară, termenul limită pentru depunerea cererilor este 15 iunie.

Reprezentanţii Universităţii Transilvania spun că studenţii, care doresc să rămână cazați trebuie să completeze o cerere pe care o depun la administrația căminului, şi trebuie să îndeplinească mai multe condiţii:


1. existența unui motiv pentru care se solicită cazarea (practică, serviciu, internship etc.), dovedit prin documente;
2. cazare de la începutul anului universitar;
3. fără restanțe la plata căminului;
4 fără sancțiuni în perioada șederii anterioare în cămin;


Absolvenții studiilor de licență – promoția 2021, admiși la programele de masterat ale Universității Transilvania, vor putea rămâne în cămine în perioada vacanței de vară, în aceleași condiții cu studenții din anii neterminali (internship, serviciu etc.) dacă fac dovada admiterii la programul de masterat ales (adeverință).

Termenul predării documentelor necesare la administrațiile căminelor este 29 iulie 2021.


În funcție de numărul de solicitări de cazare și ținând seama de lucrările de igienizar, care se vor efectua, se va lua o decizie privind căminele care vor rămâne deschise în timpul verii. Studenții care vor mai beneficia de cazare și o perioadă din luna iulie – max. 15 iulie (fără cazare în vacanța de vară), vor achita anticipat numai jumătate din taxa de cămin aferentă lunii iulie.

Atenţie, studenţi! Pentru cazarea în cămine în vacanța de vară, termenul limită pentru depunerea cererilor este 15 iunie. Repreyentanţii Universităţii Transilvania spun că studenţii, care doresc să rămână cazați trebuie să completeze o cerere pe care o depun la administrația căminului, şi trebuie să îndeplinească mai multe condiţii:

1. existența unui motiv pentru care se solicită cazarea (practică, serviciu, internship etc.), dovedit prin documente;

2. cazare de la începutul anului universitar;

3. fără restanțe la plata căminului;

4 fără sancțiuni în perioada șederii anterioare în cămin;

Absolvenții studiilor de licență – promoția 2021, admiși la programele de masterat ale Universității Transilvania, vor putea rămâne în cămine în perioada vacanței de vară, în aceleași condiții cu studenții din anii neterminali (internship, serviciu etc.) dacă fac dovada admiterii la programul de masterat ales (adeverință). Termenul predării documentelor necesare la administrațiile căminelor este 29 iulie 2021.

În funcție de numărul de solicitări de cazare și ținând seama de lucrările de igienizar, care se vor efectua, se va lua o decizie privind căminele care vor rămâne deschise în timpul verii. Studenții care vor mai beneficia de cazare și o perioadă din  luna iulie – max. 15 iulie (fără cazare în vacanța de vară), vor achita  anticipat numai jumătate din taxa de cămin aferentă lunii iulie.

Comentarii

Ultimă oră