Sari la conținut
atentie-tarlungeni-vine-liderul

Situaţia Unirii Tărlungeni în Liga a 2-a devine dramatică. Echipa antrenată de Dan Bona a înregistrat patru înfrângeri în ultimele meciuri, iar perspectivele pentru un rezultat bun cu UTA „Bătrâna Doamnă” Arad sunt minime. Ultima etapă a turului din sezonul regulat o găseşte pe Unirea pe locul 13, care înseamnă nici mai mult, nici mai puţin, decât Liga a 3-a.

Unirea Tărlungeni revine cu un nou joc pe teren propriu. De această dată, băieţii lui Dan Bona vor da piept cu liderul Seriei Vest, UTA „Bătrâna Doamnă” Arad.

Echipa braşoveană nu trece deloc printr-o formă bună, fiind învinsă în ultimele patru meciuri. De altfel, situaţia din clasament este de-a dreptul dramatică: Unirea este pe locul 13, poziţie retrogradabilă direct la finalul sezonului regulat, cu 6 puncte strânse dintr-o victorie şi trei egaluri. De partea cealaltă, arădenii vin la Braşov cu cel mai bun atac al seriei, 26 de goluri marcate.

Singura veste bună din tabăra Unirii este că antrenorul Dan Bona şi-a ispăşti cele două etape de suspendare dictate de Comisia de Disciplină şi îşi va putea conduce elevii de pe bancă la jocul cu UTA. Arădenii nu se vor putea baza la acest joc pe căpitanul Botiş, însă locul său va fi luat de Alin Gligor. De partea cealaltă, aşa cum ne-am obişnuit, lista indisponibilităţilor la Tărlungeni este lungă.

Comentarii

Ultimă oră