Sari la conținut
atop-cauta-eroi

Timp de încă o săptămână, reprezentanţii Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Braşov (ATOP) vor căuta candidaţii ideali pentru a le înmâna titlurile de Eroi ai Comunităţii.
După ce candidaturile vor fi evaluate, se va trece la nominalizări, urmând evident şi premierea celor care făcut fapte eroice.
„Este o iniţiativă pe care ATOP-ul o face de 5 ani de zile, Dragoş Crăciun este autorul moral şi ne bucurăm că putem să o punem în practică şi în acest an, cum am făcut şi în anii trecuţi. Este vorba despre o alocare bugetară de 18.000 de lei, vom premia nouă persoane care s-au distins prin activitatea lor în slujba comunităţii, fie că vorbim despre reprezentanţi ai poliţiei, jandarmeriei sau ai ISU ori de simpli cetăţeni care au făcut fapte eroice” a declarat Claudiu Coman, preşedinte ATOP Braşov.
„Încercăm să fim cât mai obiectivi la selecţie, de fapt, munca poliţiştilor şi succesul lor câteodată sunt destul de anonime, şi încercăm să-i personalizăm pe cei care au avut lucrări de excepţie şi o activitate de axcepţie”  a adăugat chestor Ioan Aron, şef IPJ Braşov.

Comentarii

Ultimă oră